Ondersteuningssteiger

Alle vloerconstructies boven de 5.50 m1 en de vloeren, welke zelfstandige stabiliteit vereisen, worden ondersteund met stalen ondersteuningssteiger. Dit kunnen volledige “natte”- vloeren en/ of breedplaat-vloeren betekenen, maar ook balken en nivo-verschillen, welke worden ingekist.

De stalen steiger wordt samengesteld met standaard onderdelen in diverse maten en lengtes leverbaar. Voordeel is een snelle en eenvoudige montage, flexibele staanderafstand met diverse standaardlengtes, breed en gemakkelijk toepasbaar.

De constructie wordt volledig berekend en getekend door HSV om de draagkracht en veiligheid 100% te waarborgen in bouwfase. Onze gecertificeerde steigerbouwers kunnen aan de hand van de tekeningen, de constructie op veilige wijze opbouwen volgens de overeengekomen planningstijd.

Nadat de steiger is opgebouwd en voorzien is van alle benodigde leuningvoorzieningen en werkvloeren, zal de volledige dekking worden verzorgt door ons gekwalificeerde betontimmermannen. Deze werkzaamheden kunnen zijn:

  • Op hoogte stellen van de ondersteuning in de kopspindels;
  • Aanhelingen naar wanden/ kolommen;
  • Plaatsen balk- en randbekisting, nivoverschillen etc.
  • Plaatsen onderslagen t.b.v. breedplaat/ balkbodems;
  • Leggen breedplaat/ balkbodems, kanaalplaat, overig prefab;

 

De vloer is nu gereed voor betreding/ werkzaamheden van derden ( lees: vlecht-/ installatiewerk ).