Berekenen en tekenen

Voor het bouwen van steigers stelt de wet een groot aantal eisen.
Om de klanten goed te kunnen adviseren en om hen te kunnen voorzien van de benodigde tekeningen en berekeningen heeft Holland Steiger Verhuur BV een speciale afdeling: het bedrijfsreken en tekenbureau.

Op het bedrijfsbureau worden, aan de hand van de door de adviseur met de klant besproken eisen, tekeningen en berekeningen gemaakt.
De specialisten van Holland Steiger Verhuur BV zijn volledig op de hoogte van (wettelijke) normen die worden gesteld aan het inzetten van bouwmaterieel.

De tekeningen en berekeningen worden zodanig samengesteld, dat zij niet alleen bruikbaar zijn voor de monteurs en constructeurs, maar tevens geschikt zijn voor het aanvragen van de nodige vergunningen. Dit bespaart de opdrachtgever tijd en geld. De tekeningen en berekeningen worden, samen met andere belangrijke documenten zoals keurings- of servicerapporten, overzichtelijk gebundeld in de Holland Steiger Verhuur BV projectmap. Deze map wordt achtergelaten op het (bouw)project, en is daar voor alle betrokkenen te raadplegen.